1 Haziran 2013 Cumartesi

1 Haziran Cumartesi-x

Gün başlangıcı
Şu an ben bilgisayarın başındayım. Kızım ise ayağımda saalnıyor. Uyuyacak. Ama öyle titiz öyle kuralcı ki, ayağıma koyduğum yastığın üzerindeki ayıcık resmi başaşağı yani ters duruyor diye kalktı ve onu düzelttirerek yattı.  Pozisyonumuz şu:

sabah uyandığımda o çoktan uyanmıştı ve abisi ablasıyla kahvaltı ediyordu. Abisine gıcık.. Her şekilde ona posta koyuyor. Kahvaltı etti. Sonra biraz salonda oynadık,oyalandık. Annesinin yanına gittik. Anne uyuyor ama Berra izin vermedi. Müthiş neşeli.... yatakta cilveleşip durdu. Annesinin göbeğine pırt bile yaptı. Parmak adam geliyor yaptı (ilk defa). Yatakta zıpladı. Kendini yatağa fırlattı. Müthiş eğlendii Bizi de müthiş eğlendirdi.
İşte bazı görüntüler



Saat 12 gibi uyandı. Ablası ve annesiyle yemek yedi. Ardından banyoya girdi ve dişlerini fırçaladı. Çeşmeye yetişebilmek için bi leğeni ters çevirerek yükselti oluşturuyoruz ama leğeni ters koymuşum. Düz kısmı dışa gelmiş. bizim kuralcı manyak(!) leğeni düzeltti ve öyle üzerine çıktı. Sonra benimle boğuştu. Ardından mumya yürüyüşü yapıp bizi korkutmaya başladı.


Bunlar da hareketli resimler :)





Ardından annesiyle gezmeye gidecekti. Giyecekleri konusunda kriz çıkardı. allem etti kallem etti üstüne kendi istediğini giydi. Altına tayt konusunda annesi bağırta bağırta giydirdi. 

Akşam gezmekten gelince tok olmasına rağmen taze fasulye yedi ki pek sevmez. sonra top oynadım kızımla biraz. inat edip külot giymedi ve annesini deli etti. gene muziplikler yaptı. mesela, burnunu karıştırırken annesi "burnunu karıştırma" diye söylenince gidip annesinin burnunu karıştırmaya başladı. bir yandan da sırıtıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder