23 Haziran 2013 Pazar

23 Haziran Pazar

Sabah gayet neşeli kalktı. Gülücükler saçıyor. Ağzını açıp parmağıyla ağzının içini işaret ediyor. Bilin bakalım ne istiyor... Su dedittirmeye çalışıyoruz. Oralı bile değil.. Dudaklarımı büzmekten çizgiler çıktı :) Oralı bile değil. Şimdi de annesinin karnına çıkıp arkaya devriliyor.

Sonunda kaza oldu ve ablasıyla çarpıştılar. ağlıyor ama hemen sustu. Ablasıyla boğuşuyor. Beşiğine girmiş. Külodunu da çıkarmış. Giy deyip verince fırlatıp atıyor ve sırıtyor. O kadar tatlı sırıtıyor ki kızamıyor insan.. Salona geldi çişini yaptı. Ablasıyla fırına gitti.Ardından kahvaltı ettik. Simidi bala bandırdı yedi. Abisinin ablasının pizzasına daldı. bayağı yedi. hatta onlar keşke bir tane daha alsaydık dediler.şimdi de pazar gezmesine gidiyoruz(maalesef)

Arabayla Armutluya kadar gittik. Denize girdi kendi isteğiyle... Denize taş attı. Dalga bizi ıslatamaz oynadık. çok eğlendi.

Dönüş yolunda müsait yerlerde kucağımda şöför mahallinde oturtup direksiyonu çevirmesine izin verdim. Anayola çıkınca devam edecem diye tutturdu. Azarı işitince de arkada kös kös yattı hiç ses çıkarmadan yol boyunca. sadece köy yolunda gene öne aldım bir süre daha. bu sefer hadi artık arkaya deyince sessizce arkaya geçti. Eve gelince de beraber yıkandık. tabi bu sefer oyunsuz direkt yıkanma olunca ağlamalı oldu. Gündüz de doğru dürüst uyumadığı için erkenden uyur herhalde. Bu gece Manisaya gideceğim için yarın onu göremeyeceğim.
ne uyuması yahu... geceyarısını geçe ancak uyudu. salonda halının üzerinde hem de...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder